Az All-on-4 technika forradalmasította a fogpótlást, és számtalan ember életét tette jobbá azáltal, hogy stabil, esztétikus és tartós megoldást kínál a teljes fogsor pótlására. De vajon kinek ajánlott ez a kezelés, és kik a legjobb jelöltek?

Az All-on-4 technika különösen hasznos azok számára, akik teljes vagy majdnem teljes foghiánnyal élnek. Kiknek lehet a legjobb megoldás?

1. Teljes foghiányos páciensek

Akiknek teljes foghiányuk van, az All-on-4 tökéletes megoldást nyújtha. Négy implantátum segítségével egy stabil, rögzített fogsort kapnak, amely visszaadja a természetes mosolyukat és rágóképességüket.

2. Részleges foghiányos páciensek

Ha sok fog is hiányzik, de nem az egész fogsor, az All-on-4 még mindig nagyszerű választás lehet. A technika segítségével meg nem tartható fogak eltávolítását követően a hiányzó fogakat pótoljuk, és az eredmény egy teljes és esztétikus fogsor lesz.

3. Hagyományos Fogsorral Küzdők

Azok, akik hagyományos kivehető fogsort viselnek, gyakran tapasztalnak kényelmetlenséget, nem kívánt mozgást és beszédproblémákat. Az All-on-4 technika rögzített fogsort biztosít, ami megszünteti ezeket a problémákat és jelentősen javítja az életminőséget.

4. Csontvesztéssel küzdő páciensek

Az All-on-4 technika egyik előnye, hogy akkor is alkalmazható, ha az állcsont csontállománya csökkent. A speciális szögben beültetett implantátumok lehetővé teszik a stabil fogsor rögzítését még kisebb csontállomány esetén is, akár csontpótlás nélkül is.

Összegzés

Az All-on-4 technika tehát ideális választás lehet mindazok számára, akik teljes vagy részleges foghiánnyal küzdenek, hagyományos fogsorral kapcsolatos problémákat tapasztalnak, vagy csökkent csontállománnyal rendelkeznek. Ha szeretnéd megtudni, hogy te is jó jelölt vagy-e az All-on-4 kezelésre, ne habozz konzultációra jelentkezni nálunk! Szakképzett fogorvosaink segítenek megtalálni a legjobb megoldást számodra, hogy újra magabiztosan mosolyoghass.

Kérje ingyenes telefonos konzultációnkat!

Nem gond, ha még nem tudja, hogy milyen kezelésre lenne szüksége, vagy egyéb kérdés merült fel. Azért vagyunk, hogy segítsünk! Adja meg elérhetőségét és kolléganőnk részletesen tájékoztatja a lehetőségekről és felméri, hogy melyik szakemberünk tud Önnek segíteni.

    Írja meg, hogy hétköznapokon mikor kereshetjük, és alkalmazkodunk az Ön idejéhez!