Műtét nélküli implantáció

Időpontfoglalás

Szeretné mihamarabb visszakapni a felhőtlen étkezéseket, önfeledt mosolyát?

Miért jobb, mint a műtét?

Az implantációs fogpótlás során, sebészeti feltárás nélkül, egy speciális, Önre szabott sablon segítségével minimális sebejtés mellett történik a beavatkozás. A technológiának köszönhetően sokszor nincsen szükség varratokra és jelentősen csökken a fájdalomérzet.

Fontos Önnek a kényelem?

A 3D képalkotásnak, pontos tervezésnek és precíz kivitelezésnek köszönhetően a végeredmény kényelmesebb a hagyományos implantációs eljárásokhoz képest. Nincs több kellemetlen meglepetés!

A legmodernebb megoldást keresi?

A digitális technológiák elterjedése hatással van a fogászati beavatkozásokra is. Felkészült és profi kollégáinknak, modern eszközeinknek köszönhetően rendelőnkben lehetősége van az elérhető legmodernebb implantációs fogpótlást igénybe venni.

A legfejlettebb megoldás a hiányzó fogak pótlására!

Személyre szabott tájékoztatásért kérje ingyenes telefonos konzultációnkat!

Milyen esetekben alkalmazható?

Teljes foghiány

Részleges foghiány

Foghúzás utáni azonnali implantáció

A pótlás olyan élethű lesz, mintha a saját foga lenne.
Ismerősei nem fogják észrevenni a különbséget!

Mi fog történni?

1. lépés: felmérés, lenyomatvétel

Első találkozónk során felmérjük a lehetőségeket, majd lenyomatot veszünk a fogakról és egyeztetjük Önnek a további lépéseket.

2. lépés: 3D képalkotás

A legkorszerűbb diagnosztikai eszközzel 3D képalkotást végzünk, ami lehetővé teszi a tökéletes tervezést, és pozícionálást.

3. lépés: Tervezés

Számítógépen, nyugodt körülmények között megtervezzük az Önről készült részletes, 3D felvétel segítségével az implantációs sablont és a teljes folyamat minden lépését. A tervezés után elküldjük Önnek az árajánlatot.

4. lépés: Beavatkozás

Az Önnel előre egyeztetett időpontban ismét találkozunk, hogy lépésről-lépésre elvégezzük a tökéletesen Önre szabott, részletesen megtervezett implantációs fogpótlást.

Hogyan működik?

Mennyibe kerül?

Ha most igénybe veszi Műtét nélküli implantációs szolgáltatásunkat, a következő kedvezményes árakat tudjuk Önnek biztosítani

Implantációs tervezés és implantációs sablon műtét nélküli fogbeültetéshez

csak 110 000 Ft*

Cowellmedi implantátum műtét nélküli fogbeültetéshez, élettartam garanciával

 

csak 165 000 Ft*

Nobel Biocare prémium implantátum műtét nélküli fogbeültetéshez, élettartam és

csak 250 000 Ft/db

A beültetett implantátumaink után ÖRÖKÉLET GARANCIÁT vállalunk!

* Áraink tájékoztató jellegűek, egyéb kedvezménnyel össze nem vonhatóak. Részletes tájékoztatást személyes konzultáció keretén belül biztosítunk.

Élettartam Garancia – A világ bármely pontján

A Nobel Biocare által kínált All-on-4™ nem csupán egy kezelés, hanem egy életre szóló beruházás a jövőjébe. Az implantátumokra nyújtott élettartam garancia azt jelenti, hogy bárhol is legyen a világon, biztonságban érezheti magát tudva, hogy a mosolyát egy világszerte elismert és támogatott koncepció védi.

Részletfizetési lehetőség

Fogászati szolgáltatásainkat a Cetelem Áruhitellel részletfizetéssel is elérheti.

★★★★★

„Nagyon kedves volt hozzánk mindenki! Doktor Úr szakértelme előtt pedig le a kalappal. A rendelő modern, letisztult, nagyon szép! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Sott-Dankó Bettina Noémi

★★★★★

„Nagyon segítőkész, barátságos környezet! A láthatatlan sínes fogszabályozás eredménye pedig magáért beszél! Nagyon elégedett és hálás vagyok! Bátran ajánlom a helyet.”

Pintér Adrienn