Fizetési lehetőségek
Időpontfoglalás

Üdvözöljük a Smilefactory világában!

A Smilefactory fogászati rendelő nem csupán a legmagasabb színvonalú fogászati szolgáltatásokat nyújtja, hanem páciensei kényelmét is szem előtt tartja. Számos fizetési lehetőséget kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Ismerje meg fizetési opcióinkat!

Fizetési lehetőségek

Készpénzes fizetés

A rendelőnkben lehetőség van a kezelés végén készpénzben kiegyenlíteni a számlát. Gyors és egyszerű megoldás, ha Ön a személyes fizetést részesíti előnyben.

Banki átutalás

Ön az online fizetési módszereket részesíti előnyben? A kezelés végén banki átutalással is rendezheti a számláját, amely kényelmes és biztonságos módja a fizetésnek. Az átutaláshoz szükséges adatokat a számla kiállításakor biztosítjuk.

Bankkártyás fizetés

A rendelőnkben bankkártyával is fizethet. Elfogadjuk a legtöbb bankkártyatípust, beleértve a Visa és MasterCard kártyákat is. Gyors és megbízható fizetési megoldás.

SZÉP kártya

Rendelésünkön elfogadjuk a Széchenyi Pihenő Kártyát (SZÉP kártya) is, amelyet fogászati szolgáltatások esetében is felhasználhat.

Elfogadott kibocsátók: OTP, MBH, K&H

Egészségpénztári (EP) kártya

Amennyiben Ön rendelkezik egészségpénztári tagsággal, nálunk ezt is felhasználhatja fizetésre. Több egészségpénztárral is kapcsolatban állunk, hogy Ön minél könnyebben hozzáférhessen a szolgáltatásainkhoz.

Elérhető egészségpénztárak: OTP, MBH, Prémium, Vasutas, Generali

Részletfizetés pénzügyi partner közreműködésével

A Smilefactoryban lehetőséget biztosítunk részletfizetésre is pénzügyi partnerünk közreműködésével. Így nem kell egy összegben kifizetnie a kezelést, hanem kényelmes havi részletekben rendezheti. Érdeklődjön részletekért munkatársainknál!

Miért válassza a Smilefactory-t?

  • Szakértelem és tapasztalat: Magasan képzett, tapasztalt fogorvosok és szakemberek állnak rendelkezésére.
  • Korszerű technológia: Korszerű eszközökkel és technikákkal dolgozunk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.
  • Kiemelkedő páciensélmény: Barátságos és professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy Ön jól érezze magát nálunk.
  • Rugalmas időpontfoglalás: Online és telefonos időpontfoglalási lehetőségek, hogy Önnek a legmegfelelőbb időpontban tudjunk rendelkezésre állni.

Lépjen kapcsolatba velünk!
Kérdése van? Foglalna időpontot? Keressen minket bátran!