HÓFEHÉR MOSOLY – AKCIÓS AJÁNLAT

Mindenkinek mások az igényei és az elképzelései, más, ami kényelmesen belefér. Egyesek sárgás fogakkal is szívből tudnak mosolyogni, másoknak a hófehér is éppen hogy csak megteszi. Van akinek egy alapos fogmosás már világot rengető változást okoz, másnak csillogó porcelánok kellenek a magabiztos mosolyhoz.

fogfehérítés akció a smilefactory rendelőben
  • Foglald le AKCIÓS ajánlatunkat!

    Beyond prémium fogfehérítés, fogkőeltávolítással, sópolírozással és szájhigiéniás tanácsadással, 125.000,- helyett MOST CSAK 49.900,-
  • Időpontfoglalás

Mit javaslunk, hogy a saját határaidon belül maradva,
mégis tegyél valamit magadért és a fehérebb fogakért?

fogfehérítés akció

1. Nem csinálok semmit, minden úgy jó ahogy van

Ha minden így jó ahogy van, akkor tényleg nem kell csinálni semmit. Ha mégis van valami, csak most épp nincs itt a helye vagy az ideje, várj még egy fél évet, de azért az éves fogászati ellenőrzést semmiképp ne hagyd ki!

2. Egy igazán alapos fogmosás

Jó ötlet és nem csak nyáron! Lássuk mi kell hozzá:
Interdentális fogkefe a fogak közti rés alapos megtisztítására. NAGYON FONTOS, NEM KIHAGYHATÓ!
Fogselyem – ha vannak olyan szorosan álló fogaid, ahova az interdentalis kefe nem férne be.
Minimum 3 percig tartson a fogmosás!
Ultrasoft vagy soft fogkefe, ami nem dörzsöli szét a fogínyt, de mégis nagyon alaposan megtisztítja a zománcfelszínt. Körkörösen mozgatott fogkefe! Szeresd magad, ne pedig kínozd! Kedvenc fogkrémed, mindegy milyen, a lényeg, hogy ne hagyd ki a fogmosást.
Nem baj ha vérzik az íny, ha nincs nagy baj, holnap már nem fog, ha ugyanilyen alaposan megmosom. Ha továbbra is vérzik, elmegyek fogorvoshoz!

helyes fogmosás
smilefactory fogfehérítés

3. Fokgőeltávolításra időpontot kérni sópolírozással

A fogkövek lekerülnek, a fogíny fellélegzik. A sópolírozás természetesen fehérít. Körülbelül fél óra, megfizethető és iszonyúan jót tesz a fogaknak és az ínynek.

Nagyszerű ajándék magunknak és a mosolyunknak!

4. Fokgőeltávolítást fogfehérítéssel spékelni

Haladó szint! Kb. egy – másfél óra, ez talán beleférhet akár a nyári hőségben is! Nem csak egészségesebbek lesznek a fogak és a fogíny, de a kozmetikai fehérítéssel látványosan fehérebbek is és nyárra biztosan kitart a hatása. Ha hosszú távú, látványos fogfehérséggel szeretnénk megajándékozni magunkat a nyárra, akkor bátran kérjünk időpontot!

nyári fogfehérítés
fogfehérítés akció

5. Fogorvosi állapotfelmérést kérni, és megbeszélni, hogy milyen kezelésekkel lehetne fehérebb és szebb fogakat elérni

A fogorvosi állapotfelméréssel kiderül, hogy mosolyod tekintetében milyen teendőink és lehetőségeink vannak. Egy nagy esztétikai generál kapcsán felmerül a rendelői fogfehérítés, a porcelán héjak vagy koronák sőt a fogszabályozás kérdése is. Egy ilyen átalakítás hatalmas vállalkozás, ahol a tudatos tervezésre majd annyi idő elmegy, mint aztán a kivitelezésre.

  • AKCIÓS AJÁNLATUNK:

    Beyond prémium fogfehérítés, fogkőeltávolítással, sópolírozással és szájhigiéniás tanácsadással, 125.000,- helyett MOST CSAK 49.900,-
  • Időpontfoglalás

Online időpontfoglalás

Nyitvatartási időben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rólunk mondták Google vélemények


Azonnali időpontfoglalás

Búcsúajánlat

Egyszeri alkalommal -5000 Ft a kezelés árából, ha kitölti a kapcsolatfelvétel űrlapot:

Kitöltés