Fogfehérítés

Időpontfoglalás

Foglald le AKCIÓS ajánlatunkat!

Beyond prémium fogfehérítés szájhigiéniás tanácsadással,
125.000,- helyett

MOST CSAK 49.900 Ft!

Minden fogfehérítést fogorvosi konzultáció előz meg.

Szerezzen Ragyogó Mosolyt a BEYOND Fehérítéssel – Most Elégedettségi Garanciával!

A Smilefactory Rendelőben az egyik legkorszerűbb fogfehérítési megoldást kínáljuk: a BEYOND Professional Teeth Whitening rendszert. Felfedezheti a ragyogó mosoly titkát, amely csak egy fogorvosi látogatásra van Öntől – most teljes elégedettségi garanciával!

Mit javaslunk, hogy a saját határaidon belül maradva, mégis tegyél valamit magadért és a fehérebb fogakért?

1. Nem csinálok semmit, minden úgy jó, ahogy van

Ha minden így jó ahogy van, akkor tényleg nem kell csinálni semmit. Ha mégis van valami, csak most épp nincs itt a helye vagy az ideje, várj még egy fél évet, de azért az éves fogászati ellenőrzést semmiképp ne hagyd ki!

2. Egy igazán alapos fogmosás

Jó ötlet és nem csak nyáron! Lássuk mi kell hozzá:
Interdentális fogkefe a fogak közti rés alapos megtisztítására. NAGYON FONTOS, NEM KIHAGYHATÓ!
Fogselyem – ha vannak olyan szorosan álló fogaid, ahova az interdentalis kefe nem férne be.
Minimum 3 percig tartson a fogmosás!
Ultrasoft vagy soft fogkefe, ami nem dörzsöli szét a fogínyt, de mégis nagyon alaposan megtisztítja a zománcfelszínt. Körkörösen mozgatott fogkefe! Szeresd magad, ne pedig kínozd! Kedvenc fogkrémed, mindegy milyen, a lényeg, hogy ne hagyd ki a fogmosást.
Nem baj ha vérzik az íny, ha nincs nagy baj, holnap már nem fog, ha ugyanilyen alaposan megmosom. Ha továbbra is vérzik, elmegyek fogorvoshoz!

3. Fokgőeltávolításra időpontot kérni sópolírozással

A fogkövek lekerülnek, a fogíny fellélegzik. A sópolírozás természetesen fehérít. Körülbelül fél óra, megfizethető és iszonyúan jót tesz a fogaknak és az ínynek.

Nagyszerű ajándék magunknak és a mosolyunknak!

4. Fokgőeltávolítást fogfehérítéssel spékelni

Haladó szint! Kb. egy – másfél óra, ez talán beleférhet akár a nyári hőségben is! Nem csak egészségesebbek lesznek a fogak és a fogíny, de a kozmetikai fehérítéssel látványosan fehérebbek is és nyárra biztosan kitart a hatása. Ha hosszú távú, látványos fogfehérséggel szeretnénk megajándékozni magunkat a nyárra, akkor bátran kérjünk időpontot!

5. Fogorvosi állapotfelmérést kérni, és megbeszélni, hogy milyen kezelésekkel lehetne fehérebb és szebb fogakat elérni

A fogorvosi állapotfelméréssel kiderül, hogy mosolyod tekintetében milyen teendőink és lehetőségeink vannak. Egy nagy esztétikai generál kapcsán felmerül a rendelői fogfehérítés, a porcelán héjak vagy koronák sőt a fogszabályozás kérdése is. Egy ilyen átalakítás hatalmas vállalkozás, ahol a tudatos tervezésre majd annyi idő elmegy, mint aztán a kivitelezésre.

100% Elégedettségi Garancia: 

Biztosak vagyunk a BEYOND fehérítő rendszer eredményességében, ezért minden kezelést teljes elégedettségi garanciával kínálunk.*

Miért válassza a BEYOND fehérítést?

Gyors és Hatékony: Mindössze három, 10 perces kezelés során akár három Vita árnyalattal világosabb fogakat érhet el.

Kényelmes és Biztonságos: Speciálisan tervezett, hogy minimalizálja a fogérzékenységet és biztosítsa a kényelmes kezelést.

Szakértő Gondoskodás: Szakképzett fogorvosaink biztosítják, hogy a kezelés a lehető legbiztonságosabb és legkellemesebb legyen.

A BEYOND Fehérítés Előnyei

  • Eredmények már az első kezelés után
  • Alacsony fogérzékenység
  • Hosszú távú és tartós fehérítés

Hogyan Működik?

A BEYOND Professional Teeth Whitening egy forradalmi technológia, amely kombinálja a halogén és LED fények erejét, maximális fehérítést eredményezve minimális idő alatt. A kezelés során egy speciális fehérítő gélt alkalmazunk, amit a BEYOND fehérítő lámpa aktivál, így érve el a fogak mélyebb rétegeit is.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

A teljes kezelési ideje akár 30 perc.

Fájdalmas a kezelés?

A legtöbb páciens minimális vagy egyáltalán nem érzékel kényelmetlenséget.

Mennyi ideig tartanak a fehérítés eredményei?
Megfelelő gondozással és utókezeléssel az eredmények hónapokig, vagy akár évekig is tartósak lehetnek.

*Teljes Elégedettségi Garancia

Amennyiben nem lenne teljes mértékben elégedett a BEYOND fogfehérítés eredményével, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kezelést követően. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pácienseink a lehető legjobb eredményeket érjék el, ezért készen állunk arra, hogy ebben az esetben vásárlási kuponnal megtérítsük kezelése árát.

Készüljön Fel a Ragyogásra!

Ne várjon tovább, hogy megszerezze álmai mosolyát! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és foglaljon időpontot a BEYOND fogfehérítésre. Hívjon minket a +36-30-5656-567 számon vagy töltse ki online időpontfoglaló űrlapunkat.

Online időpontfoglalás

    Smilefactory – Ahol az Önfeledt Mosolyok Születnek.

    Engedje, hogy mosolya a lehető legfényesebben ragyogjon, és élvezze a békés és bizalommal teli érzést, amelyet csak a legmagasabb szintű fogorvosi ellátás nyújthat. Foglaljon időpontot ma, és tapasztalja meg a BEYOND fogfehérítés különbségét – minden kezelésünk mögött állunk, garantálva Önnek a teljes elégedettséget.