Esztétikai fogászat

Időpontfoglalás

Az esztétikai fogászat egy új szemléletet tükröz: célja a természethű megjelenés kialakítása a korszerű technológiai eljárások alkalmazásával, miközben funkcionálisan is kiváló rágóképességet biztosít. A modern alapanyagok alkalmazhatók a fémallergiában szenvedő pácienseknél is.

Esztétikus tömés

Az esztétikus tömések a legelterjedtebb fogászati eljárások közé tartoznak. A tömések számtalan fogászati probléma megoldásában nyújtanak gyors, tartós és esztétikus segítséget elszíneződött, berepedezett, letört, érzékeny vagy fájós fogak esetében. Elkészítésük rutineljárás, ami helyi érzéstelenítésben is történik, így elkerülhető a fájdalommal.

Inlay és onlay

A hagyományos tömés helyett lehetőség van előzetesen elkészített inlay-t, azaz betétet készíteni. Az orvos először üreget előkészít elő fogban, pontos lenyomatot vesz róla, majd az ez alapján technikus által elkészített inlay-t beragasztja a fogba. Az inlay készülhet kemény műanyagból, kerámiából, vagy nemesfémből.

Ha egy fogból már nagyon sok foganyag hiányzik, úgy a fog javítására az onlay készül. A pontosság ennél a javítási módnál rendkívül magas, ezért a hosszú élettartam garantált.

Porcelán héj – veneer

Enyhe esztétikai hibák gyönyörűen korrigálhatók héjakkal. Előnye, hogy kevesebbet kell elcsiszolni a fogakból, mint a koronák esetében. Hátránya, hogy ezzel a módszerrel csak kisebb korrekciók végezhetők el, és nem is ajánlható mindenkinek (például akik éjszaka csikorgatják a fogaikat). Anyaga 100% porcelán, ami a legesztétikusabb, legtermészetesebb végeredményt adja.

Híd

Egyben elkészített, de különálló fogaknak látszó fogpótlás. Pillérekre támaszkodik és áthidalja a foghiányt. A pillérek igazi fogak és implantátumok is lehetnek. Csak akkor ajánlott, ha a pillérek erősek, tehát jó állapotban lévő fogakról, vagy implantátumokról van szó, ugyanis, ha valamelyik pillér tönkremegy, az egész hidat cserélni kell. Ezért alkalmazunk ma már minél több esetben implantátumot, így sokkal kevesebb hidat készítünk, mint régebben.

Korona

Koronát funkcionális vagy esztétikai okokból készítünk egy fogra. Például, ha nagy tömések vannak a fogban, ezzel megakadályozhatjuk, hogy letörjön. Csappal és koronával sokszor még egy ínyig letört fog is felépíthető. Ha a fog el van színeződve, vagy sorba kell állítani a többivel, szintén használhatunk koronát, hogy az esztétikai hibákat kijavítsuk.

Fémkerámia korona

A hagyományos, legtöbbet bizonyított koronatípus. A belső fémváz egyáltalán nem látszik, az egészet kerámiával borítjuk.
Nikkelmentes krómötvözet (nem okoz allergiát) vagy aranyötvözet – jobb illeszkedés, tartósabb koronák.

Cirkon-kerámia korona

A fémvázat cirkónium-dioxid váz helyettesíti. Ez fehér színű és a fényt is jobban átengedi, mint a fémkerámia koronák, ezért sokkal esztétikusabb eredmények érhetők el vele. A cirkónium-oxid váz erős, így híd is készíthető belőle.

Préskerámia korona

A legszebb, legtermészetesebb eredményeket ezzel az anyaggal lehet elérni. Nem csak szép, de erős is, ellenben hidat nem készítünk belőle, kizárólag koronákat.

Miért a Smilefactory?

Rendelőnkben a fogorvosi terápiát ötvözzük az arc-, állcsont- és szájsebészeti ellátással. Ezen régiók közös origója a szájüreg és az arc találkozása, a száj. Az elégedettség, teljesség vitathatatan jele a szájon a mosoly, azaz “smile”.

Kérjen időpontot most!

A kezeletlen fogászati eltérések hosszú távon fogágy-betegséghez, a fogak elvesztéséhez, egyéb betegségekhez is vezethetnek.

Javuló életminőség

Önbizalom

Felszabadult mosoly

Akadálytalan beszéd

Általános egészségvédelem

Élettartam Garancia – A világ bármely pontján

A Nobel Biocare által kínált All-on-4™ nem csupán egy kezelés, hanem egy életre szóló beruházás a jövőjébe. Az implantátumokra nyújtott élettartam garancia azt jelenti, hogy bárhol is legyen a világon, biztonságban érezheti magát tudva, hogy a mosolyát egy világszerte elismert és támogatott koncepció védi.

Részletfizetési lehetőség

Fogászati szolgáltatásainkat a Cetelem Áruhitellel részletfizetéssel is elérheti.

Online árajánlatkérés

  ★★★★★

  „Központi, könnyen elérhető helyen, egy nagyon modern, szép, barátságos és maximálisan felszerelt rendelő. Heni és Nino doktornő nagyon profi kezelésben részesítettek, amit kedvességükkel, humorukkal igazán jó élménnyé tettek számomra.
  (Pedig nagyon féltem a fogorvosoktól gyermekkorom óta sajnos a rossz tapasztalatok, emlékek miatt és ilyen még nem volt eddig.)
  Mindenképpen rendszeresen visszajáró páciens leszek! Csak ajánlani tudom mindenkinek a Smilefactory-t! Természetesen így nekem: ***** Köszönöm szépen!”

  Sándorné Farkas Boglárka

  ★★★★★

  „Szeretném megköszönni Dr. Pintér Gábor nagyszerű munkáját. Teljes alsó felső implantátum beépítésre mentem, ami tökéletesen sikerült, fél éve van bent teljesen hiba és probléma mentesen. Ági, Zsani, Dani az ott dolgozó asszisztensek munkáját is köszönöm. Nyugodt szívvel csak ajánlani tudom őket. Tudom, hogy mindenki fél a fogászati kezelésektől és lehetőség szerint húzzuk halasztjuk ameddig csak lehet, de ebben a rendelőben maximális segítséget kap a páciens.
  Kedvesek, segítőkészek és tényleg családias a hangulat. Köszönöm Nektek és félévente találkozunk!”

  Laklia Gábor