Minőségi garancia Önnek, minőségi kezelések tőlünk

Kezeléseinket körültekintéssel, minőségi fogászati anyagokkal és korszerű berendezésekkel végezzük, ami már önmagában is garanciát jelent arra, hogy a beültetett implantátumokat, az elkészült fogpótlásokat, és esztétikus töméseket Ön hosszú ideig biztonságosan használhassa.

A szakmai kritériumok szigorú betartása mellett az általunk nyújtott beavatkozásokra minőségi garanciát is vállalunk, ami egyes esetekben akár élethosszig tartó is lehet. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk mindig felelősséggel végzett, az egyéni szempontokat tiszteletben tartó ellátásban részesül.

Minőség

 1. Minőségi alapanyag: Rendelőnkben kizárólag megbízható forrásból, minősített beszállítóktól származó fogászati alapanyagokat használunk.
 2. Kiemelt szakértelem: Kollégáink folyamatosan képezik magukat, hogy mindig naprakész, korszerű megoldásokon alapuló kezelési terv alapján történjék kezelése.
 3. Professzionális fogtechnika: Együttműködő partnereink között kizárólag professzionális, digitális és 3D technikákban jártas szakemberekkel dolgozó fogtechnikai laboratóriumok állnak.

A BEÜLTETETT IMPLANTÁTUMAINK UTÁN

ÖRÖKÉLET GARANCIÁT

VÁLLALUNK*

  A garancia feltételei:

  1. a Páciens a fogait megfelelően ápolja, a kezelőorvos, illetve dentálhigiénikus által ismertetett szájhigiéniás előírásokat folyamatosan betartja, kiváló szájhigiéniát tart fenn
  2. a Páciens a kezelőorvosa által előírt ellenőrzéseken (általában 6 havonta) a Szolgáltató fogászati rendelőjében kontrollvizsgálatokra megjelenik, a szükséges vizsgálatokat elvégezteti (pl. panoráma röntgen)
  3. a Páciens legkésőbb 30 napon belül a Szolgáltatónál elvégeztesse azokat az állapotfenntartó kezeléseket (pl.: professzionális szájhigiéniás kezelés, protézis alábélelés, fogmű csere), amelyeket kezelőorvosa javasol
  4. a Páciens a fogpótlást a kezelőorvos, illetve dentálhigiénikus által megadott módon tisztán tartja
  5. a Páciens a fogpótlást rendeltetésszerűen használja, kizárólag fiziológiás rágóerőknek teszi ki, amelyek nem vezetnek a fogmű túlterhelődéséhez
  6. a Páciens a fogművet nem teszi ki traumának, csont- és ínybetegségnek
  7. a Páciens minden beavatkozást határidőre kifizet a Szolgáltató részére
  8. a Páciens mellőzi a dohányzást, a túlzott alkoholfogyasztást
  9. a garancia a fogművek rendeltetésszerű használata mellett érvényes

  Az általunk nyújtott szolgáltatások vonatkozásában fennálló felelősségünkkel, továbbá felelősség-korlátozással, illetve –kizárással, valamint garanciális igényének érvényesítési módjával kapcsolatos további rendelkezéseket az általunk alkalmazott Általános Szerződési Feltételekben találja.
  * Nobel Biocare, Alpha Bio és DIO implantátumok esetében élettartam garanciát, a fogművek, fogpótlások, fogtömések tekinteében 1 év garnciát vállalunk, a garanciális feltételek és műtéti beleegyezőben, valamint tájékoztatóban leírtak betartása mellett, kontraindikációk hiányában (pl.: daganatos megbetegedés, biszfoszfonát terápia, dohányzás), amennyiben Szolgáltató a kezelés során másképp nem nyilatkozik.

Online árajánlat kérés  Rólunk mondták Google vélemények


  Azonnali időpontfoglalás

  Búcsúajánlat

  Egyszeri alkalommal -5000 Ft a kezelés árából, ha kitölti a kapcsolatfelvétel űrlapot:

  Kitöltés