Minőségi garancia Önnek, minőségi kezelések tőlünk

Kezeléseinket körültekintéssel, minőségi fogászati anyagokkal és korszerű berendezésekkel végezzük, ami már önmagában is garanciát jelent arra, hogy a beültetett implantátumokat, az elkészült fogpótlásokat, és esztétikus töméseket Ön hosszú ideig biztonságosan használhassa.

A szakmai kritériumok szigorú betartása mellett az általunk nyújtott beavatkozásokra minőségi garanciát is vállalunk, ami egyes esetekben akár élethosszig tartó is lehet. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk mindig felelősséggel végzett, az egyéni szempontokat tiszteletben tartó ellátásban részesül.

Minőség

Minőségi alapanyag

Rendelőnkben kizárólag megbízható forrásból, minősített beszállítóktól származó fogászati alapanyagokat használunk.

Kiemelt szakértelem

Kollégáink folyamatosan képezik magukat, hogy mindig naprakész, korszerű megoldásokon alapuló kezelési terv alapján történjék kezelése.

Professzionális fogtechnika

Együttműködő partnereink között kizárólag professzionális, digitális és 3D technikákban jártas szakemberekkel dolgozó fogtechnikai laboratóriumok állnak.

A beültetett implantátumaink után ÖRÖKÉLET garanciát vállalunk.*

Az általunk nyújtott szolgáltatások vonatkozásában fennálló felelősségünkkel, továbbá felelősség-korlátozással, illetve –kizárással, valamint garanciális igényének érvényesítési módjával kapcsolatos további rendelkezéseket az általunk alkalmazott Általános Szerződési Feltételekben találja.

* Nobel Biocare, Alpha Bio és DIO implantátumok esetében élettartam garanciát, a fogművek, fogpótlások, fogtömések tekintetében 1 év garanciát vállalunk, a garanciális feltételek és műtéti beleegyezőben, valamint tájékoztatóban leírtak betartása mellett, kontraindikációk hiányában (pl.: daganatos megbetegedés, biszfoszfonát terápia, dohányzás), amennyiben Szolgáltató a kezelés során másképp nem nyilatkozik.

A garancia feltételei

A Páciens a fogait megfelelően ápolja, a kezelőorvos, illetve dentálhigiénikus által ismertetett szájhigiéniás előírásokat folyamatosan betartja, kiváló szájhigiéniát tart fenn.

A Páciens a kezelőorvosa által előírt ellenőrzéseken (általában 6 havonta) a Szolgáltató fogászati rendelőjében kontrollvizsgálatokra megjelenik, a szükséges vizsgálatokat elvégezteti (pl. panoráma röntgen).

A Páciens legkésőbb 30 napon belül a Szolgáltatónál elvégeztesse azokat az állapotfenntartó kezeléseket (pl.: professzionális szájhigiéniás kezelés, protézis alábélelés, fogmű csere), amelyeket kezelőorvosa javasol.

A Páciens a fogpótlást a kezelőorvos, illetve dentálhigiénikus által megadott módon tisztán tartja.

A Páciens a fogpótlást rendeltetésszerűen használja, kizárólag fiziológiás rágóerőknek teszi ki, amelyek nem vezetnek a fogmű túlterhelődéséhez.

A Páciens a fogművet nem teszi ki traumának, csont- és ínybetegségnek.

A Páciens minden beavatkozást határidőre kifizet a Szolgáltató részére.

A Páciens mellőzi a dohányzást, a túlzott alkoholfogyasztást.

A garancia a fogművek rendeltetésszerű használata mellett érvényes.

Élettartam Garancia – A világ bármely pontján

A Nobel Biocare által kínált All-on-4™ nem csupán egy kezelés, hanem egy életre szóló beruházás a jövőjébe. Az implantátumokra nyújtott élettartam garancia azt jelenti, hogy bárhol is legyen a világon, biztonságban érezheti magát tudva, hogy a mosolyát egy világszerte elismert és támogatott koncepció védi.

Részletfizetési lehetőség

Fogászati szolgáltatásainkat a Cetelem Áruhitellel részletfizetéssel is elérheti.

Online árajánlatkérés









  ★★★★★

  „Az egész családunk itt tesz szert tökéletes mosolyára. Nívós, megnyugtató környezetben, nagyon jól felszerelt rendelőben történik a kezelés, mely során nem csak a felhasznált technológiák, hanem a szakértelem és az együttműködés minősége is maximális elégedettségre ad okot. Mindenre találnak megfelelő megoldást, különböző árfekvésekben alternetívákat kínálva kielégítő tájékoztatás mellett. Nyugodt szívvel ajánlom.”

  Sárkány Zsolt

  ★★★★★

  „Több helyen is jártam már, de egyértelműen a Smilefactory a nyerő. Nagyon kedvesek, barátságosak és ami a legfontosabb, hogy igényes, profi munkát végeznek. Látszik, hogy szívesen csinálják, amit csinálnak. A rendelő hangulatos, kényelmes és nagyon megnyugtató. Örülök, hogy megtaláltam ezt a helyet, csak ajánlani tudom!”

  Rónaszegi Balázs