Az All-on-4™ technika rengeteg ember életét változtatta meg, visszaadva számukra a magabiztos mosolyt és a kényelmes rágás örömét. Bemutatjuk néhány elégedett páciensünk történetét, akik All-on-4 kezelésen estek át, és megosztják velünk személyes tapasztalataikat és sikertörténeteiket.

Anna Története: Visszatért az önbizalmam

Anna, 58 éves, hosszú évekig küzdött teljes foghiánnyal. Hagyományos kivehető fogsorai állandóan mozogtak és kényelmetlenek voltak, ami komoly önbizalomhiányt okozott számára. Anna az All-on-4kezelés mellett döntött, és így mesél az élményeiről:

Az All-on-4 kezelés életem legjobb döntése volt. Már az első konzultáción úgy éreztem, hogy végre megtaláltam a megfelelő orvost és a tökéletesmegoldást. A beültetés napján kicsit izgultam, de Pintér Dr. és csapata profik és kedvesek voltak, ami megnyugtatott. Az rögzített fogaimat még aznap megkaptam, és már akkor hihetetlenül jól éreztem magam. Valamivel több mint fél évvel utána végleges fogsor is csináltattam, még magabiztosabban mosolyoghatok, jobb, mint eredetileg. A Pintér Dr. és a Smilefactory az All-on-4-al teljesen megváltoztatta az életemet.

Péter Története: Újra élvezheti az étkezést

Péter, 65 éves, részleges foghiánnyal rendelkezett, emiatt nehezen tudott rágni és élvezni az étkezéseket. A hagyományos fogsorokkal kapcsolatos tapasztalatai cseppet sem voltak kielégítőek, ezért úgy döntött Dr. Pintér Gábor Tamást, csapatát és az All-on-4 technikát választja. Így emlékszik vissza:

Az All-on-4 kezelés előtt mindig frusztrált voltam, amikor étkezésre került a sor. Sok ételt egyszerűen nem tudtam élvezni. Az implantátumok beültetése után azonnal éreztem a különbséget. Az ideiglenes fogsor is sokkal stabilabb volt, mint a régi fogsoraim. A végleges fogsorral pedig újra élvezhetem a kedvenc ételeimet, anélkül, hogy aggódnom kellene a fogaim miatt. Az All-on-4 új életminőséget adott nekem.

Erika Története: Pompás és természetes mosoly

Erika, 50 éves, esztétikai okokból választotta az All-on-4 technikát. Jelentős foghiánya volt, ami zavarta a megjelenését és önbizalmát. Dr. Pintér Gábor Tamás javaslatára az All-on-4 kezelést választotta, melyet követően így nyilatkozott:

Mindig is zavart, hogy nem tudok szabadon mosolyogni a fogaim miatt. Pintér Dr. az All-on-4kezeléssel teljesen megváltoztatta ezt. Az új fogsorom természetes és esztétikus, és végre nem kell takargatnom a mosolyomat. A fogbeültetés folyamata gyors és fájdalommentes volt, és az eredmény minden várakozásomat felülmúlta. Most már újra magabiztos vagyok a mindennapokban és ismét a baráti társaság oszlopos tagja lehet.

Összegzés

Dr. Pintér Gábor Tamás az All-on-4 technikával számos ember életét tette jobbá, mellyel visszaadta nekik a kényelmet, az önbizalmat és az életörömöt. Anna, Péter és Erika történetei is azt bizonyítják, hogy ez a modern fogpótlási megoldás valóban forradalmi. Ha felkeltette érdeklődését, ne habozzon felkeresni minket egy konzultációra, hogy megtudhassa, hogyan segíthet Önnek is az All-on-4 technika! Dr. Pintér Gábor Tamás arc-állcsont-szájsebészünk és a Smilefactory tapasztalt csapata készen állnak, hogy újra magabiztos mosolyt varázsoljanak az arcára.

Kérje ingyenes telefonos konzultációnkat!

Nem gond, ha még nem tudja, hogy milyen kezelésre lenne szüksége, vagy egyéb kérdés merült fel. Azért vagyunk, hogy segítsünk! Adja meg elérhetőségét és kolléganőnk részletesen tájékoztatja a lehetőségekről és felméri, hogy melyik szakemberünk tud Önnek segíteni.

    Írja meg, hogy hétköznapokon mikor kereshetjük, és alkalmazkodunk az Ön idejéhez!