Fogszabályozás részletre

Időpontfoglalás

Gyors és hatékony fogszabályozás a fogszabályozás specialistájától, akár részletfizetésre is!

Fogszabályozás előnyei

Szabályos és rendezett mosoly
Gyors és hatékony technológiával
Életkortól függetlenül alkalmazható
Akár láthatatlan fogszabályzókkal
A fogszabályozás specialistájától

Kinek ajánlott fogszabályozó?

Akiket zavar, ha mások előtt mosolyogniuk kell.
Akik elégedetlenen azzal, amit a tükörben látnak.
Akiknek a fogai helyzete miatt problémát jelent a harapás, a rágás, vagy gyorsan romlanak a fogai.
Akik állkapocsízületi panaszokkal élnek.

Hogyan vehetem igénybe a részletfizetést?

Személyes konzultáció keretében kiválasztjuk a megfelelő fogszabályozó technikát.
Kivizsgálás alapján részletes kezelési tervet készítünk, mely tartalmazza a költségeket és a kezelés tervezett hosszát is.
Pénzügyi partnerünkön keresztül a részletfizetést áruhitel formájában biztosítjuk. Erről részletesen ITT olvashatsz.

Nehéz megtenni az első lépést a magabiztos mosolyért? Segítünk!

 • Fogszabályozó kezelését akár részletre is igénybe veheti.
 • Alapos kivizsgálást követően részletes kezelési tervet készítünk. Így pontosan tudhatja honnan hova tartunk, milyen fogszabályozó technikát alkalmazunk és milyen költségekkel lehet számolni.
 • Lehetőségek szerint magas gyorsasággal, rövid határidővel biztosítunk időpontot.

Akár ingyen hitellel!

THM: 0%

A fogszabályozás menete

1. lépés

Röntgen vizsgálatot követően a fogszabályzó orvos megvizsgálja a fogazatot és rögzíti a páciens igényeit.

2. lépés

A javasolt fogszabályozó technika kiválasztását követően a felvétel, a vizsgálat eredménye, lenyomat, gipszminta és fotódokumentáció alapján részletes fogszabályozási kezelési terv készül.

3. lépés

Szükség esetén a fogszabályozó orvos egyeztet az esetlegesen szükséges fogeltávolítások kapcsán.

4. lépés

Megtörténik az esetlegesen szükséges szájsebészeti beavatkozás. (pl.: bölcsességfog)

5. lépés

A végleges kezelési terv alapján a fogorvos megkezdi a fogszabályozást.

6. lépés

A kontrollok során a fogszabályozó szakorvos a fogak helyzetének megfelelően igazít a fogszabályozón, rögzített készülék esetében szükség esetén ívet is cserél az elérni kívánt végső állapot szerint.

7. lépés

Amikor a fogak helyükre rendeződtek, rögzített készülék esetében a fogorvos eltávolítja fogszabályozó készüléket. Kivehető készülék esetében a fogakon esetlegesen rögzített mozgatóeszközökön kívül nincs mit eltávolítani. ☺

8. lépés

Helyben tartás céljából az éjszakai, kivehető készüléket a fogszabályozó szakorvos útmutatásai alapján addig kell hordani, míg a fogak helyzete megfelelően rögzül. Bizonyos esetekben rögzített eszközt használunk helyben tartás céljából, de idővel ezt is eltávolítjuk.

Milyen fogszabályozók elérhetőek?

Láthatatlan fogszabályozók

Olyan kivehető fogszabályozó készülékek, melyek speciális átlátszó fóliákból készülnek, innen ered „láthatatlan fogszabályozó” ragadvány nevük. Az úgynevezett alignerekkel történő fogszabályozás során több mélyhúzott sínt – sorozatot – készítünk, melyeket meghatározott sorrend szerint szükséges viselni. A készülék előnye, hogy szinte láthatatlan, viselése könnyen megszokható, így sem a beszédet, sem pedig az esztétikát nem zavarja. A lehető legdiszkrétebb fogszabályozó megoldást keresi? Keresse rendelőnket bizalommal!

Rögzített fogszabályozók

A rögzített készülékeket a kezelés időtartama alatt folyamatosan viselni kell. Ténylegesen azonban csak egy eleme rögzül a fogakhoz, a bracket, mely az esztétikai igényeknek megfelelően lehet fémből, kerámiából vagy műanyagból. Kiszámítható, jó eredményt biztosító technika.

Kivehető fogszabályozók

Leggyakrabban gyermekkorban alkalmazzuk. Viselése minden éjszaka javasolt, de nyugodtabb napszakokban is be lehet tenni őket a szájba. Annál hatékonyabb terápia, minél többet hordja a gyermek. A kivehető készülékkel történő kezelést gyakran rögzített készülék alkalmazása is követi.

Ki fogja végezni a fogszabályozást?

Fogszabályozó orvosunk Dr. Baksa Tamás. Hibátlan esztétikai érzékének, kompromisszummentes precizitásának köszönhetően a Doktor Úr méltán híres tagja a Smilefactory-nak. Legtöbb páciense ajánlás alapján érkezik rendelőnkbe.

Melyik a számomra ideális fogszabályozó?

Fogszabályzásra van szüksége, de nem tudja, hogy melyik készüléket válassza? Láthatatlan megoldást szeretne, esetleg fontos Önnek, hogy kivehető legyen a fogszabályzója? A legrövidebb idő alatt szeretné a kívánt eredményt elérni, vagy maradna biztos fém készüléknél?

Az alábbi néhány kérdés segít kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb fogszabályzót!

  Milyen fogászati okból szeretne fogszabályozást?

  Melyik fontosabb az Ön számára?

  Kivehető vagy rögzített fogszabályozó készüléket szeretne?

  Mennyire fontos az Ön számára a készülék kinézete?

  Érdekelne részletfizetési megoldás fogszabályzó kezelés kapcsán?

  Már csak egy lépés, és megtudja, mi lenne az ideális fogszabályozó kezelés Önnek!

  Neved:

  Email címed:

  Telefonszámod:

  Egyéb információ:

  ★★★★★

  „Központi, könnyen elérhető helyen, egy nagyon modern, szép, barátságos és maximálisan felszerelt rendelő. Heni és Nino doktornő nagyon profi kezelésben részesítettek, amit kedvességükkel, humorukkal igazán jó élménnyé tettek számomra.
  (Pedig nagyon féltem a fogorvosoktól gyermekkorom óta sajnos a rossz tapasztalatok, emlékek miatt és ilyen még nem volt eddig.)
  Mindenképpen rendszeresen visszajáró páciens leszek! Csak ajánlani tudom mindenkinek a Smilefactory-t! Természetesen így nekem: ***** Köszönöm szépen!”

  Sándorné Farkas Boglárka

  ★★★★★

  „Szeretném megköszönni Dr. Pintér Gábor nagyszerű munkáját. Teljes alsó felső implantátum beépítésre mentem, ami tökéletesen sikerült, fél éve van bent teljesen hiba és probléma mentesen. Ági, Zsani, Dani az ott dolgozó asszisztensek munkáját is köszönöm. Nyugodt szívvel csak ajánlani tudom őket. Tudom, hogy mindenki fél a fogászati kezelésektől és lehetőség szerint húzzuk halasztjuk ameddig csak lehet, de ebben a rendelőben maximális segítséget kap a páciens.
  Kedvesek, segítőkészek és tényleg családias a hangulat. Köszönöm Nektek és félévente találkozunk!”

  Laklia Gábor