Az All-on-4™ technika átalakította a fogpótlás világát, számos ember életét javítva stabil, esztétikus és tartós fogsorokkal. De kinek ajánlott ez a kezelés, és kik a legalkalmasabb jelöltek?

Milyen állapotok esetén érdemes az All-on-4 megoldást választani?

Az All-on-4 technika különböző fogászati és szájüregi problémák esetén nyújt kiváló megoldást. Íme néhány példa, amikor érdemes ezt a kezelést választani:

 1. Teljes foghiány
  Ha az összes fog hiányzik az alsó vagy felső állkapocsban, az All-on-4 a legjobb választás. A négy implantátum segítségével rögzített fogsort kapunk, amely funkcionalitásában és megjelenésében is természetes hatású.
  • Részleges Foghiány
   Amennyiben több fog hiányzik, de nem teljes a foghiány, az All-on-4 technikával a hiányzó fogak pótlása biztosítható, és egy teljes fogsort kapunk, ami esztétikus és jól funkcionál.
   • Gyakori Fogsorproblémák
    Akik a hagyományos kivehető fogsorokkal küzdenek, például laza, kényelmetlen fogsorral, azok számára az All-on-4 megoldás hosszú távú, stabil fogsort nyújt, megszüntetve a hagyományos fogsorokkal járó problémákat.
    • Csontvesztés
     Az All-on-4 technika lehetőséget biztosít azok számára is, akiknél az állcsont csontállománya csökkent. A speciális szögben beültetett implantátumok stabil alapot biztosítanak a fogsor számára.
     • Szájüregi Fertőzések és Gyulladások
      Az All-on-4 implantátumok megoldást nyújthatnak azok számára is, akik gyakori szájüregi fertőzésekkel és gyulladásokkal küzdenek, mivel a kezelés után könnyebb tisztán tartani a szájüreget és megelőzni a fertőzéseket.

      Az All-on-4 technika tökéletes választás lehet mindazok számára, akik teljes vagy részleges foghiánnyal küzdenek, hagyományos fogsorral kapcsolatos problémákkal szembesülnek, vagy csökkent csontállománnyal rendelkeznek. Ha érdekel, hogy te is ideális jelölt vagy-e az All-on-4 kezelésre, ne habozz, jelentkezz konzultációra nálunk! Tapasztalt fogorvosaink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást számodra, hogy újra magabiztosan mosolyoghass.

      Kérje ingyenes telefonos konzultációnkat!

      Nem gond, ha még nem tudja, hogy milyen kezelésre lenne szüksége, vagy egyéb kérdés merült fel. Azért vagyunk, hogy segítsünk! Adja meg elérhetőségét és kolléganőnk részletesen tájékoztatja a lehetőségekről és felméri, hogy melyik szakemberünk tud Önnek segíteni.

       Írja meg, hogy hétköznapokon mikor kereshetjük, és alkalmazkodunk az Ön idejéhez!