Az All-on-4™ technika innovatív megoldás a teljes fogsor pótlására, amely gyors, tartós és pompás eredményeket biztosít. Mennyibe kerül ez a kezelés, és hogyan lehet ezt ütemezni? Részletesen bemutatjuk az All-on-4™ kezelés költségeit, és azt is, hogyan lehet azokat rugalmasan fizetni.

Az All-on-4 Kezelés Csomagajánlata

Az All-on-4™ kezelés csomagajánlata nálunk 1 500 000 Ft, amely a következő tételekből tevődik össze:

 • 4 db Nobel Biocare Prémium Implantátum: 250 000 Ft/db
  • Ezek a kiváló minőségű implantátumok biztosítják a stabilitást és a hosszú távú megbízhatóságot.
 • 4 db Nobel Biocare Implantátum Fej: 125 000 Ft/db
  • Az implantátumokhoz rögzített fejek garantálják a megfelelő illeszkedést és funkcionalitást.
 • 1 db Rögzített NanoFusion™ Fogpótlás: Díjtalan (Ajándék)
  • A csomagajánlat részeként ajándékként kínáljuk ezt a rögzített fogpótlást, amely esztétikus és természetes hatást biztosít.

Nobel Biocare implantátumok: Élettartam és világgarancia

A Nobel Biocare implantátumokra élettartam és világgarancia vonatkozik, ami azt jelenti, hogy ezek a prémium minőségű implantátumok a legmagasabb szintű biztonságot és megbízhatóságot nyújtják.

Miért Előnyös a páciensek számára?

 • Hosszú távú biztonság: Az élettartam garancia biztosítja, hogy az implantátumok tartósak és megbízhatóak maradnak, így a pácienseknek nem kell aggódniuk a jövőbeni problémák miatt.
 • Világszerte érvényes: A világgarancia azt jelenti, hogy bárhol is tartózkodj a világon, jogosult vagy a garanciális szolgáltatásokra, így biztosítva a globális támogatást és nyugalmat.
 • Minőségi anyagok: A Nobel Biocare implantátumok a legjobb minőségű anyagokból készülnek, ami hosszú távú stabilitást és esztétikai megjelenést biztosít.
 • Költséghatékonyság: A hosszú távú garanciák révén elkerülhetők a későbbi, drága javítási vagy cserélési költségek, így az All-on-4 kezelés hosszú távon is költséghatékony megoldás.

Finanszírozási Lehetőségek

Tudjuk, hogy egy ilyen nagyszabású beavatkozás komoly anyagi terhet jelenthet, ezért különböző finanszírozási lehetőségeket biztosítunk pácienseink számára:

 1. Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP Kártya)

Rendelőnkben SZÉP Kártyával is lehetőség van fizetni. Ez egy kényelmes és rugalmas megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a páciensek a szabadidős kártyájukat használva fedezzék a kezelés költségeit. Bővebben itt>> olvashat róla.

 1. Egészségpénztári befizetések (EP Kártya)

Lehetőség van az egészségpénztári befizetések felhasználására is, ami további adóelőnyökkel járhat, és csökkentheti a kezelés nettó költségét. Bővebben itt>> olvashat róla.

 1. Részletfizetés pénzügyi partner közreműködésével

Rendelőnkben pénzügyi partnerünk segítségével lehetőség van részletfizetésre. Ez azt jelenti, hogy a teljes költséget nem kell egy összegben kifizetni, hanem havi részletekben is teljesíthető, ami jelentősen megkönnyíti az anyagi terheket. Bővebben itt>> olvashat róla.

Miért Érdemes az All-on-4™ Kezelést Választani?

Az All-on-4™ technika nemcsak esztétikai és funkcionális szempontból kiemelkedő, hanem hosszú távú megoldást is kínál, ami miatt költséghatékony választás is lehet. A prémium minőségű Nobel Biocare implantátumok és a NanoFusion™ fogpótlás garantálják, hogy hosszú éveken át élvezhesse az új mosolyát anélkül, hogy további költségek merülnének fel.

Összegzés

Az All-on-4™ kezelés ára 1 500 000 Ft, amely magában foglalja a legmagasabb minőségű implantátumokat és fogpótlást. A finanszírozási lehetőségeink segítségével könnyedén tervezhetővé és elérhetővé válik ez az innovatív megoldás. Ha további kérdései merülnek fel a kezelés kapcsán, vagy annak költségeivel, finanszírozási lehetőségekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal, és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

Ne habozzon, jelentkezz konzultációra, és tudja meg, hogyan változtathatja meg életét Dr. Pintér Gábor Tamás és a Smilefactory az All-on-4™ fogpótlással! Tapasztalt szakembereink készen állnak, hogy segítsenek elérni az önfeledt, magabiztos mosolyt, amit megérdemel.

Kérje ingyenes telefonos konzultációnkat!

Nem gond, ha még nem tudja, hogy milyen kezelésre lenne szüksége, vagy egyéb kérdés merült fel. Azért vagyunk, hogy segítsünk! Adja meg elérhetőségét és kolléganőnk részletesen tájékoztatja a lehetőségekről és felméri, hogy melyik szakemberünk tud Önnek segíteni.

  Írja meg, hogy hétköznapokon mikor kereshetjük, és alkalmazkodunk az Ön idejéhez!