Az első konzultáció

A legelső találkozáskor a legfontosabb információ számunkra, hogy pácienseinket mi zavarja leginkább a mosolyukkal, fogaikkal kapcsolatban, mit szeretnének elérni a kezeléssel. Egy átfogó vizsgálatot végzünk, mely kiterjed a testtartásra,
archarmóniára, mosolyesztétikára, állkapocsízületekre, a fogak általános állapotára és a harapásra. Ugyan első alkalommal, pusztán ránézésre pontos tervet nem tudunk prezentálni, de már számos információval szolgálhatunk a páciens állapotával kapcsolatban és a szükséges kezelés összetettségét illetően. Végül tisztázunk minden felmerülő kérdést.

Kezelési terv készítése

Az első konzultációt követően részletes kezelési tervet készítünk. A fogmozgatások tervezéséhez, mind a fogazaton, mind pedig a röntgeneken, pontos mérésekre van szükség. A kezelési terv készítéséhez az alábbi dokumentációra van szükség, melyet minden esetben elkészítünk:

  1. Panorámaröntgen felvétel
  2. Oldalirányú teleröntgen felvétel
  3. Lenyomat az alsó és felső fogívről
  4. Fotók az arcról és a fogakról

Ezek kiértékelésével átfogó, pontos kezelési tervet tudunk készíteni, melyet kifejezetten a páciens igényei szerint alakítunk ki. Kiválasztani a páciens számára legmegfelelőbb fogszabályozó készülék típusát, meg tudjuk becsülni a
kezelés várható időtartamát, valamint költségeket tudunk kalkulálni. Mindig törekszünk arra, hogy több kezelési opciót felajánljunk, így a páciens valóban a saját igényei szerint tud kezelési módot választani.

Kezelési terv prezentálása

Az első konzultációt követően, a dokumentáció elkészítése után, körülbelül 1-2 hét múlva egy ismételt találkozás során átbeszéljük pácienseinkkel az elkészített fogszabályozó kezelési tervet. Kiválasztjuk a több (szakmailag mind megfelelő) opcióból azt a verziót, amely pácienseink elképzeléseihez legközelebb áll, válaszolunk a időközben felmerült kérdéseikre.

Ezután kezdődhet a kezelés!

A Smilefactory gyakorlott fogszabályozó orvosa segít Önnek az igényeinek megfelelő kezelés kiválasztásában és elvégzésében.

Kérje ingyenes telefonos konzultációnkat!

Nem gond, ha még nem tudja, hogy milyen kezelésre lenne szüksége, vagy egyéb kérdés merült fel. Azért vagyunk, hogy segítsünk! Adja meg elérhetőségét és kolléganőnk részletesen tájékoztatja a lehetőségekről és felméri, hogy melyik szakemberünk tud Önnek segíteni.

    Írja meg, hogy hétköznapokon mikor kereshetjük, és alkalmazkodunk az Ön idejéhez!