Az eredeti All-on-4™ koncepció

Időpontfoglalás

Fedezze fel az All-on-4™ koncepció csodáját, amely újradefiniálja a fogpótlás fogalmát!

A Nobel Biocare által létrehozott, eredeti All-on-4™ koncepcióval már egyetlen nap alatt visszanyerheti életörömét és magabiztosságát egy rögzített, tartós fogpótlással. Igen, jól olvasta: egy napon belül!

Ez az innovatív megoldás nem csupán forradalmasítja a mosolyát, de új életminőséget is ígér, amit eddig csak álmodhatott.

Az Eredeti All-on-4™ Koncepció

Ahol a Mosolyok Újjászületnek

Azonnali megoldást kínálunk, nem kell hetekig, hónapokig várnia az eredményre.

Tudta Ön, hogy…

Egy nap alatt megújulhat?

Az All-on-4™ technológiával ez nem álom, hanem valóság!
Azonnali megoldást kínálunk, nem kell hetekig, hónapokig várnia az eredményre.
Az eredeti All-on-4™ koncepcióval rögzített fogpótlást kap, ami stabil, kényelmes és természetes érzetű.

Ne hagyja, hogy a kivehető fogsorok korlátozzák! Lépjen túl a múlton, és élvezze az élet minden pillanatát egy olyan megoldással, amely szabadságot és önbizalmat ad.

Legyen részese a mosoly forradalmának, ahol a gyorsaság, a biztonság, és a globális támogatás az Ön szolgálatában áll. Fedezze fel, hogyan változtathatja meg az életét az All-on-4™ koncepcióval már ma!

Az új kezdet

Gyorsaság: Az eljárás gyorsasága lehetővé teszi, hogy szinte azonnal visszatérjen a napi rutinjához.

Biztonság: Az élettartam garanciának köszönhetően nyugodtan hátradőlhet, tudva, hogy döntése hosszú távon is megállja a helyét.

Világszerte Támogatott: A Nobel Biocare globális jelenléte azt jelenti, hogy a világ szinte bármely pontján élvezheti az All-on-4™ előnyeit.

Miért várna tovább?

Ne hagyja, hogy a foghiány vagy a kényelmetlen kivehető fogsorok befolyásolják életminőségét! Foglaljon időpontot ma és tapasztalja meg, milyen gyorsan és hatékonyan adhatunk vissza egy ragyogó mosolyt Önnek.

Kérjen Időpontot Egy Új Életért!

Az All-on-4™ koncepcióval a mosolya új értelmet nyer. Tegye meg az első lépést ma egy boldogabb, egészségesebb holnap felé. 

Miért várna tovább?

Ne hagyja, hogy a foghiány vagy a kényelmetlen kivehető fogsorok befolyásolják életminőségét! Foglaljon időpontot ma és tapasztalja meg, milyen gyorsan és hatékonyan adhatunk vissza egy ragyogó mosolyt Önnek.

Kérjen Időpontot Egy Új Életért!

Az All-on-4™ koncepcióval a mosolya új értelmet nyer. Tegye meg az első lépést ma egy boldogabb, egészségesebb holnap felé. 

Fedezze fel az All-on-4™ forradalmi fogpótlás csomagunkat

amely minden szükséges elemet tartalmaz, hogy újra teljes értékű életet élhessen – egy mosollyal, ami magabiztosságot kölcsönöz! Kizárólag az Ön számára, egy exkluzív ajánlat, amely az élvonalbeli Nobel Biocare technológiát hozza el közvetlenül Önhöz, egy átlátható és rendkívül kedvező árstruktúrában.
Az All-on-4™ Fogpótlás Csomag Tartalma:
4 db Nobel Biocare Prémium Implantátum: A világhírű Nobel Biocare minőség, amely biztosítja az implantátumok hosszú távú stabilitását és megbízhatóságát.

mindössze 250,000 Ft/db áron

4 db Nobel Biocare Implantátum Fej: A tökéletes illeszkedés és funkcionalitás érdekében.

Csupán 125,000 Ft/db áron,

garantálva, hogy az Ön új mosolya nem csak gyönyörű, de kényelmes és tartós is legyen.

1 db Rögzített NanoFusion™ Fogpótlás

AJÁNDÉKBA

Az újratöltött mosoly végleges megkoronázása, egy forradalmi NanoFusion™ technológiával készült fogpótlás, amely természetes megjelenést és páratlan érzést biztosít, most ajándékba az Ön számára!

A Csomag Teljes Ára:

Csak 1,500,000 Ft


Az All-on-4™ fogpótlás csomagunk nem csak egy beruházás az Ön jövőjébe, hanem egy ajándék is, amely lehetővé teszi, hogy újra élvezze az élet apró örömeit egy ragyogó, magabiztos mosollyal.

Élettartam Garancia – A Világ Bármely Pontján

A Nobel Biocare által kínált All-on-4™ nem csupán egy kezelés, hanem egy életre szóló beruházás a jövőjébe. Az implantátumokra nyújtott élettartam garancia azt jelenti, hogy bárhol is legyen a világon, biztonságban érezheti magát tudva, hogy a mosolyát egy világszerte elismert és támogatott koncepció védi.

Ne Hagyja Ki Ezt Az Egyedülálló Lehetőséget!

Ez a különleges csomag minden szükséges komponenst magában foglal, hogy az All-on-4™ koncepció által nyújtott előnyöket maximálisan kihasználhassa. A Nobel Biocare prémium minőségének köszönhetően az Ön új mosolya nem csak gyönyörű lesz, de évtizedekig tartó örömöt is garantál.

Foglaljon Időpontot Még Ma!

Tegye meg az első lépést egy boldogabb, egészségesebb és magabiztosabb élet felé. Kapcsolatba lépve velünk már ma megteheti az első lépést afelé, hogy újra felszabadultan és büszkén mosolyoghasson. Ne várjon, foglaljon időpontot még ma, és változtassa meg az életét ezzel az exkluzív All-on-4™ fogpótlás csomaggal!

Milyen fogpótlásra van szüksége?

Hiányzik a foga, ezért fogpótlásra van szüksége?

Bármilyen életkorban előfordulhat, hogy elveszítjük egy vagy több fogunkat. Célszerű a fogat mihamarabb implantátummal pótolni. A fog hiányában annak helyén elvékonyodhat a csont. Minél később pótoljuk a fogat, annál valószínűbb, hogy a fogbeültetéshez csontpótlásra is szükség lesz.

Az alábbi kérdésekkel segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő fogpótlást!

    Hány foga hiányzik?

    Ha több foga hiányzik, a foghiányos helyek:

    Milyen régóta hiányzik a foga?

    Ha mosolyog, látszik, hogy hiányzik valamelyik a foga?

    A fogpótlást tekintetében Ön számára a legfontosabb?

    Az alábbi állítások közül igaz rám, hogy:

    Hány éves Ön?

    Már csak egy lépés, és megtudja, milyen lenne az ideális fogpótlás Önnek!

    Név:

    Email cím:

    Telefonszám:

    Egyéb információ:

    * Jelen hirdetésünk nem minősül közvetlen ajánlattételnek, részletekért keresse fel rendelésünkre! További információ itt.

    ★★★★★

    „A legjobb választásom volt! Mindenki kedves és barátságos! Tegnap véget ért az All-on-4 projektünk. Tökéletes lett, köszönök mindent!”

    Hegedüs Péter

    ★★★★★

    „Nagyon segítőkész, barátságos környezet! A láthatatlan sínes fogszabályozás eredménye pedig magáért beszél! Nagyon elégedett és hálás vagyok! Bátran ajánlom a helyet.”

    Pintér Adrienn