A fogászat egyik leginnovatívabb megoldása az All-on-4 kezelés, amely fogatlan páciensek részére teljes rögzített fogpótlást biztosít mindössze négy implantátum segítségével. Ez a módszer nemcsak esztétikus, hanem funkcionálisan is kiváló megoldás azok számára, akik elvesztették fogaikat. Nézzük meg, hogyan teszi könnyebbé és élvezetesebbé a mindennapi életet!

1. Gyors és látványos eredmények

Képzeljük el: Ma reggel még fogászati problémákkal küzd, de estére már teljesen új mosolya lehet. Az All-on-4 kezelés gyors és látványos átalakulást biztosít. Az eljárás során mindössze négy implantátumot ültetünk be, amelyekre akár azonnal, egy napon belül egy fix, csavarozott körhidat rögzítünk. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag egy nap alatt olyan fogsorhoz jut, ami szinte teljesen olyan érzés, mintha a saját fogai lennének. Az esztétikai eredmény pedig tökéletes, így új mosolya gyönyörű és természetes lesz.

2. Kényelmes és fájdalommentes eljárás

Gondolj bele, mennyire kényelmetlen lehet a hagyományos kivehető protézis. Az All-on-4 kezelés során nincs szükség kivehető pótlásokra, amelyek gyakran kényelmetlenek és nehezen kezelhetők. Az implantátumok stabilitása miatt az új fogsor szilárdan a helyén marad, így nincs többé szükség ragasztókra vagy állandó igazításra. Ráadásul a modern érzéstelenítési technikák és a műtétnélküli beavatkozás biztosítja, hogy az eljárás szinte teljesen fájdalommentes legyen.

3. Magabiztos mosoly minden helyzetben

Egy fontos találkozón vagy egy családi eseményen van, ahol mindenki mosolyog és nevet? Az All-on-4 kezelés segítségével te is magabiztosan mosolyoghatsz, anélkül, hogy aggódnia kellene a fogsor miatt. A stabil és természetes kinézetű fogpótlás visszaadja a magabiztosságodat, így minden helyzetben önfeledten mosolyoghatsz.

4. Könnyű és kényelmes étkezés

Emlékszik arra a pillanatra, amikor kedvenc ételeit nem tudtad élvezni a hiányzó fogai miatt? Az All-on-4kezelésnek köszönhetően ez már a múlté. Az erős és stabil fogpótlás lehetővé teszi, hogy újra élvezhesse a kedvelt fogásait, legyen szó ropogós almáról, szaftos steakről vagy friss zöldségekről. Az étkezés újra örömteli élménnyé válik.

5. Beszédproblémák megoldása

Érezted már magát kellemetlenül a beszéded miatt? A hiányzó fogak vagy a rosszul illeszkedő protézisek beszédproblémákat okozhatnak, ami zavaró lehet a mindennapi kommunikáció során. Az All-on-4 kezelés stabil és biztonságos fogpótlást biztosít, amely segít helyreállítani a tiszta és érthető beszédet. Így bátran beszélget barátaival, családjával vagy kollégákkal.

6. Időtakarékos és kényelmes megoldás

Gondolj bele, mennyi időt és energiát spórolhat meg! Az All-on-4 kezelés gyors és hatékony. A hagyományos implantátumokhoz képest kevesebb beavatkozást igényel, és rövidebb a gyógyulási idő is. Ez azt jelenti, hogy hamarabb élvezheti az új fogait, és kevesebb időt kell fogorvosi rendelőben töltenie.

7. Hosszú távú befektetés az egészségedbe

Az All-on-4™ nemcsak a jelenre, hanem a jövődre is gondol. Ez a megoldás tartós és megbízható, így hosszú távon biztosítja számodra az egészséges és esztétikus fogsor előnyeit. A minőségi anyagoknak és a precíz eljárásnak köszönhetően az All-on-4 kezelés akár egy életen át szolgálja majd az egészségét és a kényelmét.

8. Fiatalos megjelenés

Szeretne újra fiatalosnak és vonzónak tűnni? A hiányzó fogak miatt az arc idővel beesetté és öregessé válhat. Az All-on-4 kezelés nemcsak a fogait, hanem az arc természetes kontúrjait is helyreállítja, így fiatalosabb és frissebb megjelenést kölcsönöz.

9. Pénztárcabarát megoldás

Az All-on-4 kezelés költséghatékonyabb lehet, mint gondolná. Bár az implantátumok és a teljes fogpótlás elsőre nagyobb beruházásnak tűnhetnek, hosszú távon pénzt takaríthat meg vele. A kevesebb karbantartás és a tartósság miatt az All-on-4 megoldás költséghatékonyabb, mint a hagyományos protézisek vagy egyéb implantátumos megoldásokhoz képest. Ráadásul All-on-4™ csomagajánlatunk magában foglalja az összes pótlással kapcsolatban felmerülő költséget.

10. Életre szóló világgarancia

Az All-on-4 implantátumokra életre szóló világgaranciát biztosítunk a Nobel Biocarrel együttmükődésben.. Ez azt jelenti, hogy bárhol is jársz a világban, biztos lehetsz benne, hogy az implantátumaid megbízhatóak és tartósak maradnak. A világgarancia biztosítja, hogy mindig élvezheted az All-on-4 előnyeit, bármerre is sodorja az élet.

Összegzés

Az All-on-4 kezelés számos előnnyel jár, amelyek megkönnyítik és szebbé teszik a mindennapi életet. Legyen szó magabiztos mosolyról, kényelmes étkezésről, tiszta beszédről, gyors és látványos átalakulásról, vagy hosszú távú egészségügyi befektetésről, ez a modern fogászati megoldás mindent biztosít, amire szüksége van.

Mi a Smilefactory-ban elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva biztosítsuk az egészséget és kényelmet. Ha bármilyen kérdése van az All-on-4 kezeléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Rendelőnkben minden mosoly a legnagyobb figyelmet érdemli.

Kérje ingyenes telefonos konzultációnkat!

Nem gond, ha még nem tudja, hogy milyen kezelésre lenne szüksége, vagy egyéb kérdés merült fel. Azért vagyunk, hogy segítsünk! Adja meg elérhetőségét és kolléganőnk részletesen tájékoztatja a lehetőségekről és felméri, hogy melyik szakemberünk tud Önnek segíteni.

    Írja meg, hogy hétköznapokon mikor kereshetjük, és alkalmazkodunk az Ön idejéhez!