Új rögzített fogsor akár néhány napon belül

Az eredeti Nobel Biocare™ All-on-4™ koncepció

Szájsebészet, fogszabályozás és fogászat részletre a Cetelem Áruhitellel akár 0% THM

Tudta Ön, hogy...

Az eredeti All-on-4™ terápiás koncepcióval a pácienseket napokon belül új rögzített fogakat kaphatnak. A kezeléssel visszanyerhető a magabiztos életérzést és komfortérzet. Pácienseink soránál tapasztaljuk naponta az All-on-4™ módszer és annak sikere iránti lelkesedését.

A már majdnem vagy teljesen fogatlan pácienseknek már négy Nobel Biocare™ implantátummal akár napokon belül fix, rögzített fogsort tudunk készíteni. A lehető legrövidebb gyógyulási idő mellett a költséges csontpótlás is szükségtelen, mivel az All-on-4™ koncepcióhoz a páciensek jelentős része elég csontszövettel rendelkezik, így a kezelés könnyű és erőfeszítésektől mentes. Ráadásul a Nobel Biocare™ a Smilefactoryban behelyezett implantátumokra élettartam garanciát vállal.**

A Nobel Biocare™ fogászati implantátumokkal a páciensek ismét önfeledtnek és magabiztosnak érezhetik magukat, újra válogatás nélkül ehetnek, és gondtalanul, bizonytalanság nélkül beszélgethetnek és nevethetnek a nyilvánosság előtt, anélkül, hogy a rossz fogakat rejtegetni kellene, vagy a fogsor helyben tartására kellene koncentrálniuk. Sok páciens szeretne a kivehető "műfogsor" helyett egy fix implantációs fogászati megoldást.

All-on-4™ vs. hagyományos implantációs pótlás

Az All-on-4™ koncepcióval állkapcsonként négy implantátum elegendő egy stabil fogpótlás biztonságos és hosszú távú rögzítéséhez. A hagyományos implantációs kezelés során először a eltávolítják a megmaradt fogakat, majd hónapokkal később implantátumokat ültetnek be, amelyek több hónapos gyógyulás során rögzülnek az állcsontban, a fogpótlás ezután készül el, a gyógyulás alatt kivehető ideiglenes fogsort alkalmaznak. Sok páciens esetében időigényes és költséges csontpótlásra van szükség a csontfelszívódás miatt.

Az All-on-4™ egy innovatív és kiváló módszer, mely négy implantátumon történő szinte azonnali rögzített fogpótlást kínál. A fogbeültetés és a rögzített fogsor elkészítése általában néhány nap alatt (jellemzően 5 nap) és csontpótlás nélkül történik. A fogatlanság és a kivehető ideiglenes fogsor a múlté. 

Kinek való az All-on-4™?

A modern és gyors eljárás szinte minden fogatlan és hamarosan fogtalanná váló ember számára kiváló megoldást biztosít. Előzetesen panorámaröntgen és 3D fogászati CT vizsgálatokkal, és az egyéni jellemzők személyes konzultáción történő vizsgálatával meghatározzuk, hogy a páciens alkalmas-e All-on-4™ fogpótlásra. 

Önben is felmerült, hogy ...

Az All-on-4™ kezelés pontos menete

1 Konzultáció és klinikai vizsgálat: panoráma röntgenfelvétel, részletes konzultáció és alapos vizsgálat után közösen megbeszéljük a kezelési lehetőségeket és az eljárást.

2 3D elemzés és tervezés: innovatív, háromdimenziós röntgentechnológiával (digital volume tomography) felmérjük a páciens állkapcsának állapotát, helyzetét. A legkorszerűbb 3D technológiával működő számítógépes implantációs tervezőprogrammal meghatározzuk az implantátumok pozícióját és megtervezzük a fogpótlást.

3 Komfortos körülmények között behelyezzük a 4 implantátumot, a két hátsó implantátumot döntött pozícióba tervezzük, mert ez biztosítja a különleges stabilitást, és az azonnal terhelhetőség lehetőségét.

4 Az új fogsor rögzítése, mely jellemzőn néhány napon belül (általában 5 napon belül) meg is történik. 

Ne szégyenkezzen a kivehető fogsora miatt! Szabaduljon meg a tőle és nevessen újra felszabadultan, kérjen időpontot All-on-4™ fogpótlásra!

Az All-on-4 kezelés előnyei

Újra rögzített fogak napokon belül, mennyibe fog ez nekem kerülni?

All-on-4™ kezelési csomag teljes költsége fogatlan állcsontra

     
CBCT diagnosztikai csomag 20 000 Ft 1 20 000 Ft
Sebészeti sablon 80 000 Ft 1 80 000 Ft
Prémium Nobel Biocare™ Paralell implantáum 220 000 Ft 4 880 000 Ft
PrémiumPrémium Nobel Biocare™ implantáum fej 80 000 Ft 4 320 000 Ft
Implantáumon rögzülő PMMA fogsor fém megerősítéssel 200 000 Ft 4 200 000 Ft
    Összesen: 1 500 000 Ft

Szájsebészet, fogszabályozás és fogászat részletre a Cetelem Áruhitellel akár 0% THM

Cetelem logó

Szájsebészet, fogszabályozás és fogászat részletre a Cetelem Áruhitellel akár

0% THM

Cetelem bábu

Ki fogja végezni a kezelést?

Arc-, állcsont- és szájsebész szakorvosunk Dr. Pintér Gábor Tamás. Megbízhatóságának, szilárd nyugalmat sugárzó és közvetlen személyiségének köszönhetően a Doktor Úr méltán híres tagja a Smilefactory-nak. Legtöbb páciense kifejezetten sebész személyes kezelése céljából érkezik rendelőnkbe. Tudj meg róla többet itt! (link dr. pintérhez)

Milyen fogpótlásra van szüksége?

Hiányzik a foga, ezért fogpótlásra van szüksége?

Bármilyen életkorban előfordulhat, hogy elveszítjük egy vagy több fogunkat. Célszerű a fogat mihamarabb implantátummal pótolni. A fog hiányában annak helyén elvékonyodhat a csont. Minél később pótoljuk a fogat, annál valószínűbb, hogy a fogbeültetéshez csontpótlásra is szükség lesz.

Az alábbi kérdésekkel segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő fogpótlást!

Már csak egy lépés, és megtudja, milyen lenne az ideális fogpótlás Önnek!

* Ajánlatunk tájékoztató jellegű, további információért tájékozódjon Cetelem áruhitelről szóló weboldalunkon, illetve személyesen a Smilefactoryban.
** A garanciás feltételek betartása mellett.

Rólunk mondták Google vélemények


Azonnali időpontfoglalás

Búcsúajánlat

Egyszeri alkalommal -5000 Ft a kezelés árából, ha kitölti a kapcsolatfelvétel űrlapot:

Kitöltés